Iaki SPA & Fitness

Iaki SPA & Fitness

Mamaia (CT) / Activităţi indoor


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Bulevardul Mamaia, Constanța 900001, România

Email

Despre

Dacă ești în vacanță la Hotel Iaki și ești pus(ă) pe răsfăț total, o vizită la iaki SPA e musai. Dar și dacă nu stai la Hotel Iaki poți să mergi, căci accesul e permis și celor din exterior. Iar răsfățul e recomandat oricum 🙂
Iaki SPA nu e chiar, sau doar, un loc pentru hidroterapie (Sanitas Per Aquam) ci un loc pentru tot felul de „terapii” și cu tot felul de facilități, menite să-ți dea o stare de bine – de la piscină la masaj, de la gym la epilare laser, de la hammam la tratamente cosmetice.

Recepția centrului SPA.

Starea de bine începe încă de la intrare, unde te întâmpină personalul prietenos, lumina și muzica relaxante. Cu o suprafață de peste 1500 mp, ai unde evada pentru chiar și o zi întreagă de confort, îngrijire și înfrumusețare. 
Dacă vii din hotel, poți să „te echipezi” din cameră și ajungi în zona SPA confortabil, pe un culoar dedicat, suspendat și acoperit, astfel încât să nu ai contact cu eventualele temperaturi neplăcute din exterior (odată ajuns în clădirea centrului SPA va trebui să cobori un etaj ca să ajungi în recepție (nu sunt indicatoare)... Dacă nu ești cazat la Iaki, accesul la SPA se face cu ușurință, din parcarea hotelului. Ambele variante te duc la recepția centrului, de unde ești direcționat către zona preferată (recomandat ar fi să ajungi cu măcar 20 minute înainte de ora programată, ca să ai timp pentru procedurile de înregistrare).

Culoarul-pasarelă de legătură între hotel și SPA.

Centrul de wellnes Iaki are o așa-numită „zonă umedă”, unde se află piscina semiolimpică încălzită, o saună umedă și două uscate, fântână de gheață, jacuzzi, hammam. De la odihnă pe șezlonguri confortabile la cursuri de înot individuale sau de grup, poți să-ți oferi momente de odihnă sau sesiuni active. Poți plăti accesul pentru o zi, nelimitat, la piscina interioară, jacuzzi, saune, fitness; costă 145 lei/zi/adult, copii 6-11 ani 69 lei/zi; copiii cu vârstele până în 5 ani beneficiază de gratuitate. Sau, dacă ești rezident, îți poți face abonament. Click aici pentru tarife și abonamente.
În zona de wellnes poți alege între fitness și tratamente cosmetice faciale sau corporale. Click aici pentru SPA menu.

Răsfăț la hammam...

Dacă ți-ai programat un tratament poți aștepta într-o sală dedicată, unde poți începe deja procesul de relaxare 🙂 - ai șezlonguri confortabile, lumină difuză și chiar și o mică bibliotecă.
Sălile pentru proceduri sunt impecabile – gândite perfect pentru o experiență cât mai plăcută, de la lumină la temperatură, la muzică, la aromele care inundă spațiul.

...și „well-being” în camera de relaxare 😍

Tratamentele Yon-Ka, de exemplu se bazează pe produse create în Franța, ce conțin extracte din plante și uleiuri esențiale, care energizează și echilibrează atât pielea cât și spiritul. În combinație cu un masaj al spatelui și umerilor, ai rețeta perfectă pentru decontractare, eliberare de stres, îmbunătățire a stării generale și a aspectului. Ne-a încântat atenția la detalii; de exemplu, în cadrul procedurilor, pentru un confort cât mai bun, sunt folosite prosoape încălzite, atât pentru a acoperi corpul cât și pentru sprijinul capului.

Tratament facial.

Au fost concepute și programe speciale (ritualuri), care combină mai multe proceduri și produse. Spre exemplu, Oriental Delight: timp de 90 de minute te abandonezi pentru o împachetare corporală cu unt de shea și de argan, un masaj relaxant cu ulei cald de migdale dulci, plus un tratament facial cu miere și ulei de argan. E mai bine decât pot spune cuvintele... 😊 
Iar după tratament, ca să te „readaptezi” la viața obișnuită 🙂 poți să mai stai un pic în sala de relaxare, cu un ceai și un album de artă sau... pur și simplu să mai stai un pic... 😊

O experiență memorabilă... și pentru el!

La Iaki Spa mai găseși Iyashi Dome, o terapie japoneză tradițională de detoxifiere profundă a organismului cu multiple alte beneficii pentru sănătate, CooLifting, un tratament inovator de lifting care promite că în 5 minute îți întinerește pielea cu 5 ani 😊 dar și Intraceuticals, terapia preferată a Madonei și a altor vedete din showbusiness.

Saună japoneză, cu efecte spectaculoase!

Dacă îți dorești formă fizică, ai la dispoziție zona gym – cu o sală de fitness foarte bine dotată, cu echipamente de cardio sau de forță, unde te poți antrena individual sau cu instructor; și o sală de spinning, unde poți participa la o sesiune organizată. Poți face asta pe ședință (acces inclus în taxa de acces SPA), sau, dacă ești rezident, poți sa-ți faci abonament.
Așadar, client Iaki Hotel sau nu, serviciile și personalul profesionist de la Iaki SPA îți asigură relaxarea. Mai ales dacă respecți SPA etiquette 😉.

Ultima actualizare:

  • Recomandat la 24/11/2023

Pe scurt:

  • Centru SPA & fitness în Mamaia cu o gamă foarte cuprinzătoare de activități și proceduri, deschis tot timpul anului.

Tip:

  • Activităţi sportive & recreative
  • Spa

Facilităţi:

  • Gustări | Facilităţi persoane cu dizabilităţi | Parcare pentru clienţi | Plata cu card de credit | Garderobă/Vestiar | Servire la masă | Terasă exterioară | Toaletă pentru clienţi | Wi-Fi | Magazin cu produse cosmetice | Stație încărcare vehicule electrice

Alte sugestii

Interski Poiana Brașov

Poiana Braşov (BV) / Activităţi indoor / Activităţi outdoor

Plaja Cazino Mamaia

Mamaia (CT) / Activităţi outdoor

JT Water Sports Mamaia

Mamaia (CT) / Activităţi outdoor

Aqua Magic Mamaia

Mamaia (CT) / Activităţi outdoor

Fenyo SPA

Miercurea Ciuc (HR) / Activităţi indoor