Cafeteca Patria

Cafeteca Patria

Braşov (BV) / Cafenele


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Bulevardul 15 Noiembrie 33, Brașov 500096

Telefon

Despre

Atunci când s-a deschis franciza Cafeteca din zona Patria, cu câţiva ani în urmă, a trebuit să îşi asume respectarea unui brand cu renume în cafeteria braşoveană. Şi a făcut-o atât de bine încât într-un sondaj realizat de Zile şi Nopţi Braşov în luna iunie 2020, Cafeteca a fost printre cele mai votate răspunsuri la întrebarea "Unde bem cea mai bună cafea la Braşov"!

Este unul dintre spaţiile de lucru "în oraş" preferate: fiecare masă are priza ei, poți lucra într-o atmosferă primitoare, cu o cafea excelentă în faţă. Iar când e cald, terasa devine vedetă şi nouă ne-a plăcut foarte mult - amenajată în curtea casei unde funcţionează cafeneaua, ne-a primit cu foarte mult verde şi ciripit vesel de păsărele în copacii ce umbresc natural... relaxare maximă!

Terasa Cafeteca Patria.

Dar punctele forte al Cafetecii sunt CAFEAUA şi OAMENII care o prepară pentru tine!
Nu trebuie să te sfieşti să ceri un sfat sau o sugestie despre ce să savurezi: cei de aici vor fi încântaţi să te "ghideze" printre cele minimum 9 origini de cafea (multe dintre ele, rare, de sezon) preparate într-o multitudine de variante (fierbinţi şi reci), câteva sortimente de alcool (printre care şi o bere locală) dar şi prin cele câteva gustări (tarte-quiche şi sandvişuri) primite zilnic de la furnizori locali. În ofertă mai sunt şi câteva sortimente delicioase de fresh, smoothie şi ceai.

În spatele tejghelei.

Să revenim la cafea: e foarte bună pentru că, după ce este adusă de la furnizori atent selecţionaţi, e prăjită local şi măcinată exact în momentul preparării. O poţi bea aici sau o poţi lua la pachet, preparată (7-15 lei/ceaşcă/pahar) sau pentru a fi preparată acasă (o pungă de 250g costă 30 lei).

Prăjire cafea la Cafeteca.

Cei de la Cafeteca s-au hotărât să profite de poziţionarea între două semafoare şi au pus la punct un fel de Drive-in: poţi să comanzi cafea la pachet şi te va aştepta cu ea un angajat atunci când ajungi cu maşina la unul dintre semafoarele din dreptul cafenelei; detaliile le veţi stabili la telefonul de comenzi de mai sus. ❤️

Livrare la maşină.

Mai spunem doar că locul este pet-friendly, poţi veni liniştit cu animalul tău de companie: îi va plăcea şi lui foarte mult pe terasă unde, dacă este cuminte, va primi şi un bol cu apă proaspătă! 🐶😍

Ultima actualizare:

  • 20/06/2021 (listată la 30/06/20)

Pe scurt:

  • Cafea excelentă şi oameni faini.

Categorie:

  • Cafenele

Facilităţi:

  • Gustări | Mâncare | Plata cu card de credit | Servire la masă | Terasă exterioară | Wi-Fi | Toaletă pentru clienţi

Photo Gallery

Alte sugestii

Cafeteca Magnolia

Braşov (BV) / Cafenele

Tucano Coffee Peru

Braşov (BV) / Cafenele

Book Coffee Shop

Braşov (BV) / Cafenele

Schilthorn

Braşov (BV) / Cafenele