Câştigă premiul lunii Februarie!


Câştigătorul este...

Dintre recenziile şi înscrieri suplimentare conform termenilor concursului am extras cu RANDOM.ORG  -  List Randomizer un câştigător 
𝐆𝐚𝐛𝐫𝐢𝐞𝐥 𝐂𝐢𝐮𝐫𝐞𝐬𝐜𝐮, cu o recenzie scrisă pentru SkiGyimes - Pârtia Schi Ghimeş
şi 3 rezerve 
  1. Roland Gal - SkiGyimes - Pârtia Schi Ghimeş
  2. Silviu Hancianu - SkiGyimes - Pârtia Schi Ghimeş
  3. Lucian Fischer - Roata Norocului
Felicitări, Gabriel, credem că o să te bucuri să vizitezi din nou Valea Ghimeşului cu premiul oferit de SkiGyimes: 2 nopţi de cazare (cameră dublă cu mic-dejun inclus) + activităţi la alegere ski-pass (2 zile, 2 persoane) ca să vă daţi pe pârtie cât e ziua de lungă sau 2x10 ture la bobul de vară.
Ţi-am trimis un e-mail pe adresa cu care te-ai înregistrat în aplicaţie: ca să revendici premiul te rugăm să răspunzi la acest e-mail până cel târziu 3 Martie ora 12:00. În caz contrar, vom acorda premiul uneia dintre rezerve în ordinea extrasă.
Update 01.03.2022. Câştigătorul a fost validat: felicitări, Ciurescu Gabriel Marius! Îţi dorim să ai o escapadă de poveste pe Valea Ghimeşului!

Câştigă o escapadă la munte, în Valea Ghimeşului!

Află recomandări de încredere şi Trăieşte momente memorabile în ţara ta. Împărtăşeşte experienţele tale, scrie recenzii de ajutor pentru ceilalţi utilizatori, spune oamenilor din jurul tău despre prima aplicaţie românească bazată pe conţinut documentat. Câştigă premii şi recompense de poveste oferite de partenerii primului ghid de timp liber din România!  

Veritabil pol de atracţie în zona Harghita-Bacău, Valea Ghimeşului este o destinaţie cu priză din ce în ce mai mare la public fie vară fie iarnă. Iar mare parte din succesul ei se datorează resortului SkiGyimes, unde îţi oferim posibilitatea de a petrece o experienţă de neuitat! 

CE POŢI CÂŞTIGA:

2 nopţi de cazare* (cameră dublă cu mic-dejun inclus) la  Pensiunea Ski Gyimes + activităţi la alegere ski-pass (2 zile, 2 persoane) ca să vă daţi pe pârtie cât e ziua de lungă sau 2x10 ture la bobul de vară.
- data sejurului va fi stabilită în funcţie de disponibilitatea de cazare a Pensiunii SkiGyimes în luna martie 2022, în cursul săptămânii (L-J).

Ce trebuie să faci?

1. Instalează în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Creează un cont şi autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Scrie o recenzie unui Loc sau unei Atracţii recomandate de noi, pe unde ai fost de curând*.
- pentru a găsi imediat în aplicaţie Locul/Atracţia căreia vrei să îi scrii recenzia, intră în meniul Descoperă şi introdu în căsuţa de căutare de sus numele ei (este necesar să foloseşti diacritice, dacă este cazul).

Funcţia Caută în aplicaţia Unde Mergem.

Poţi primi câte o extra-şansă în extragerea premiului pentru fiecare dintre acţiunile următoare:
- Urmăreşti pagina Pensiunea Ski Gyimes din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina Restaurant Ski Gyimes din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina SkiGyimes - Pârtia Schi Ghimeş din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina Alpine Coaster Gyimes din aplicaţia Unde Mergem
- Share public la postarea concursului
Succes!

*ATENŢIE: Conform termenilor şi condiţiilor de utilizare a aplicaţiei Unde Mergem, poţi scrie o recenzie pe pagina unei Atracţii/Loc recomandat de aplicaţie doar dacă ai fost acolo, astfel încât experienţa descrisă de tine să fie reală şi de ajutor pentru ceilalţi utilizatori. Recenziile care nu respectă această condiţie/care induc în eroare pe ceilalţi utilizatori vor fi eliminate din aplicaţie şi în cazul în care au fost desemnate câştigătoare vor fi invalidate. Ne rezervăm dreptul de a solicita să ne furnizezi o dovadă rezonabilă a faptului că ai fost în Locul sau Atracţia pe care o recenzezi (orice poţi: fotografie cu tine acolo, bon fiscal/ factură/ chitanţă, confirmare a proprietarului etc.)
Te rugăm ca atunci când scrii o recenzie să spui utilizatorilor informaţii relevante despre acel Loc sau Atracţie; povesteşte experienţa ta acolo; ar fi de ajutor să spui în recenzie şi dacă prezentarea noastră reflectă realitatea, este obiectivă etc. 🙏 

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Martie 2022.

Mecanismul concursului:
1.  Utilizatorii care scriu minimum o recenzie unei pagini din aplicaţia Unde Mergem în perioada 2-28 Februarie 2022 vor intra în extragerea premiului lunii Februarie. În cazul în care un utilizator scrie mai multe recenzii, va intra în extragere doar prima lui recenzie scrisă în această perioadă.
2. Participanţii la concurs care Urmăresc una din paginile din aplicaţia Unde Mergem
Pensiunea Ski Gyimes Restaurant Ski Gyimes SkiGyimes - Pârtia Schi Ghimeş Alpine Coaster Gyimes

vor primi câte o înscriere suplimentară la extragere pentru fiecare dintre aceste pagini urmărite; dacă le urmăresc pe toate, vor primi 4 şanse suplimentare.
3. Participanţii care distribuie public postarea concursului vor primi o extra-şansă la extragere.
4. Un participant la concurs poate acumula maximum 6 şanse la extragere, conform regulilor de mai sus.
5. Dintre toţi utilizatorii care au scris recenzii şi dintre înscrierile suplimentare realizate până la data de 28 Februarie ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător şi 3 rezerve. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct la adresa de email cu care s-a autentificat în aplicaţia Unde Mergem®, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook. Prin prin participarea la concurs ești de acord ca datele personale (nume, adresa & număr de telefon) îți vor fi procesate pentru livrarea premiului, în cazul in care vei câștiga.  

Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!
Câştigă premiul lunii Septembrie!
Câştigă premiul lunii Iulie!