Centrul de Agrement şi Divertisment Poiana Braşov

Activităţi indoor / Poiana Braşov (BV)


Program

Închis
Vezi programul

Address

Str. Valea Dragă nr. 2A, Poiana Brașov, Brașov, România

Telefon

Despre

După o întreagă saga a construcţiei lui, de câţiva ani s-a deschis în Poiana Braşov mult aşteptatul Centru de Agrement şi Divertisment. Şi a meritat această aşteptare: este un loc multifuncţional unde poţi petrece împreună cu întreaga familie şi o zi întreagă!

Amplasat în centru staţiunii, Centrul de agrement, divertisment şi conferinţe te aşteaptă cu o ofertă bogată de atracţii şi idei de distracţie: 
  • 8 piste profesionale de bowling pe care se desfăşoară periodic şi competiţii regionale; două dintre piste au şi adaptări pentru copii; cost 10 lei/joc/persoană. 
  • 3 mese de biliard destul de bine întreţinute - 20 lei/h/masă 
  • 4 mese de ping-pong - 20 lei/h/masă 
  • sală de escaladă cu suprafaţa de 250 mp unde îţi poţi pune la încercare încrederea şi capacitatea de depăşire a limitelor, pe panourile de căţărare cu 3 tipuri de dificultate pentru toate vârstele. O escaladă poate dura de la 30 minute până la peste o oră (în funcţie de condiţia ta fizică) şi costă 35 lei (copii), 40 lei (adulţi); tarifele includ instructajul şi închirierea echipamentului necesar şi obligatoriu (pantofi de alpinism, ham, cască şi dispozitiv de siguranţă). 
Toate acestea sunt la parter, unde se mai află şi o cafenea cu spaţii de relaxare unde poţi consuma băuturi calde şi reci, alcoolice şi nealcoolice, snacks-uri.

La demisol este o sală dedicată jocurilor cu fise (3 lei/fisa): simulatoare, arcade-games, un shuffleboard (curling pe o masă din lemn), air-hockey, mini-bowling, pinball; baschet; am găsit aici şi un Pac-Man 😊
La etaj vei găsi un minigolf (singurul din Braşov) cu 9 module şi diverse grade de dificultate, în care poţi face face primii paşi în acest sport; capacitate maximă 50 persoane, 10 lei/ persoană/ oră. 
Tot la etaj se mai află o sală de conferinţe cu o capacitate maximă de 450 locuri şi un foaier în care se organizează mai mereu expoziţii de artă, de carte, expoziţii itinerante ale marilor muzee din România.

Foarte util şi convenabil, mai ales într-o zi ploioasă în care nu prea ai ce să faci altceva în Poiana Braşov: este disponibilă aici o ofertă specială foarte atractivă: abonament de o zi - costă 100 lei/persoană - îţi oferă acces la toate activităţile enumerate mai sus, cu excepţia tarifului de închiriere a echipamentului de căţărare (care se plăteşte separat 25 lei/pers.).

ATENŢIE: Pe perioada Stării de Alertă Covid-19, cafeneaua este închisă. Îţi recomandăm să suni înainte de a merge aici - este posibil ca activitatea acestui loc să fie afectată în contextul măsurilor de combatere a răspândirii Covid-19.

Documentat la:

  • 30-04-2021

Pe scurt:

  • Super-distracţie, pentru mari şi mici.

Tip:

  • Activităţi sportive & recreative

Facilităţi:

  • Gustări | Facilităţi persoane cu dizabilităţi | Plata cu card de credit | Garderobă/Vestiar | Toaletă pentru clienţi | Wi-Fi

Photo Gallery

Alte sugestii

Manufactura Csiki Sor

Activităţi indoor / Sânsimion (HR)

Fierăria tradițională Nagy György

Activităţi indoor / Tălişoara (CV)

Aquarmony

Activităţi indoor / Braşov (BV)

Krausz

Activităţi indoor / Sântimbru (HR)

Pălincăria Transylvanian Elixir

Activităţi indoor / Siculeni (HR)