Muzeul de Ştiinţe

Activităţi indoor / Braşov


Program

Închis
Vezi programul

Address

B-dul 15 Noiembrie Nr. 78, et. 2, Brasov, Romania, 500101

Telefon

Despre

Dacă ştii ce este în poza de copertă de mai sus, o să îţi placă să mergi la Muzeul de Ştiinţe Braşov. Dacă nu, merită să mergi ca să afli. 🙂
Noi am fost şi ne-a plăcut ce am găsit acolo: o iniţiativă privată de popularizare a principiilor de bază ale fizicii, într-un mod interactiv şi pe înţelesul tuturor.

Deşi biletele de intrare nu sunt chiar ieftine (30 lei/adult, 20 lei/copii, elevi şi pensionari - sunt disponibile şi nişte Family Pack-uri), odată ajuns aici te vei bucura împreună cu copiii sau nepoţii tăi de o experienţă interesantă, timp de o oră sau chiar o oră şi jumătate, în funcţie de gradul de interes pe care îl veţi arăta.
Ghizii muzeului sunt foarte amabili şi foarte dedicaţi activităţii lor aici, îţi vor explica cu mare plăcere toate fenomenele şi experimentele disponibile.

Poate că Muzeu este prea mult spus - sunt doar două săli cu exponate care arată aşa, ca nişte săli de clasă - însă experienţa este distractivă chiar şi pentru adulţi  iar pentru copiii pasionaţi de fizică şi tehnică este fascinant! Vei afla, printre altele, câte kilograme cântăreşti pe Jupiter, vei putea privi la microscop tot felul de chestii, te vei "juca" cu cei mai puternici magneţi din lume, vei aplica pe pielea ta legea inducţiei electromagnetice ...
Am aflat câte kilograme am avea pe Jupiter.
Vei găsi şi câteva suveniruri iar apa este din partea casei. 🙂
Suveniruri specifice.

Muzeul este amplasat în Centrul Civic, la etajul doi al unei clădiri care ar avea nevoie de un "refresh", sperăm să se mute cât mai curând într-un spaţiu mai potrivit pentru această activitate. Îi poţi ajuta şi tu cu o vizită, vei fi răsplătit cu o experienţă foarte plăcută!

Îţi recomandăm să suni (sau click pe butonul "Rezervări" din aplicaţia UM) înainte să ajungi - tururile durează destul de mult şi ar fi neplăcut să mergi şi să aştepţi până iese grupul anterior...

E de recomandat să suni înainte de a merge aici - este posibil ca activitatea acestui loc să fie afectată în contextul măsurilor de combatere a răspândirii Covid-19.

Data ultimei documentări:

  • 31-03-2020

Pe scurt:

  • O experienţă interactivă, interesantă şi distractivă, mai ales pentru copii.

Tip:

  • Activităţi sportive & recreative

Photo Gallery

Video

Alte sugestii

Braşov Electrified

Activităţi outdoor / Braşov

Prejmer Circuit

Activităţi outdoor / Braşov

Tenis Arena

Activităţi indoor / Activităţi outdoor / Braşov

Masterkart Circuit

Activităţi outdoor / Braşov

Centrul de Agrement şi Divertisment Poiana Braşov

Activităţi indoor / Poiana Braşov