Câştigă premiul lunii August!


Concursul s-a încheiat. Câştigătorul este...

Câştigătorul a fost validat: felicitări, Visan Ioana Viorica Îţi dorim să ai un sejur de poveste în Eibenthal!
Click aici pentru a vedea extragerea #concursundemergem #august

Vă mulţumim tuturor pentru participarea la concurs. Staţi aproape, seria de premii #undemergem continuă!
 
Unde Mergem®
Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă.

Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă... cu ghidul tău de încredere în România!

Află recomandări de încredere în destinaţii româneşti şi Trăieşte momente memorabile în ţara ta. Împărtăşeşte experienţele tale, scrie recenzii, spune oamenilor din jurul tău despre prima aplicaţie românească bazată pe conţinut documentat. Câştigă premii şi recompense de poveste oferite de partenerii primului ghid de timp liber din România!  

Luna trecută s-au făcut doi ani de când am lansat prima aplicaţie românească de timp liber bazată pe conţinut documentat. Uau, cum trece timpul! Dar a trecut cu folos şi le mulţumim celor care susţin probabil cea mai ambiţioasă iniţiativă privată de descoperire şi promovare a destinaţiilor şi locurilor faine din România!

Dar mai ales, vă mulţumim vouă, utilizatorilor aplicaţiei Unde Mergem®, din ce în ce mai mulţi; celor care petrec din ce în ce mai mult timp aici în căutare de răspunsuri de încredere la una din cele mai des întânite întrebări din limba română; celor care scriu recenzii în paginile din aplicaţie împărtăşind experienţele şi trăirile lor acolo; celor care ne semnalează ce s-a schimbat (şi în bine, şi în rău dacă e cazul) de la ultima noastră vizită de documentare în aceste locuri; celor care spun pe unde merg "v-am găsit în aplicaţia Unde Mergem"; celor care ne sugerează locuri pe care să le documentăm şi să le prezentăm #pebune aşa cum sunt ele; celor care au putut să contribuie la efortul ăsta uriaş de realizare a primului ghid de încredere în (şi din) România! 🤗 Ne bucurăm că există o Comunitate, din ce în ce mai mare, de oameni dornici să spună şi să afle unde merită să mergem în ţara noastră mare şi frumoasă!

La fel ca şi celelalte 25 de premii pe care le-am oferit până acum, şi cel de luna aceasta este dedicat Comunităţii Unde Mergem. Şi vor fi chiar două, ambele la fel de speciale. E vorba de două mini-vacanţe, fiecare constând în 3 nopţi de cazare cu demi-pensiune, cameră dublă, într-un loc frumos, pe care ne-a făcut mare plăcere să îl descoperim şi să îl facem un loc #undemergem: celebrul deja sat cehesc Eibenthal, de pe Clisura Dunării!

Un premiu va fi oferit prin tragere la sorţi unuia dintre cei care au instalat aplicaţia Unde Mergem® şi ne împărtăşesc experienţa lor de utilizare, iar al doilea se va atribui celui mai activ şi mai implicat Contributor Unde Mergem®, după o deliberare internă în redacţia noastră.
- click aici pentru a afla cum poţi deveni Contributor Unde Mergem®

CE POŢI CÂŞTIGA:
3 nopţi de cazare (cameră dublă) oferită de La Berărie cu demipensiune (mic-dejun + cină) la Restaurant Eibenthal + o croazieră în Cazanele Dunării oferită de CPC Nautic.

Ce trebuie să faci?

1. Instalează în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Scrie un comentariu la postarea concursului Câştigă premiul Lunii August în care împărtăşeşti experienţa ta în utilizarea aplicaţiei Unde Mergem®: cum ai aflat de ea, ce îţi place, ce ar trebui îmbunătăţit la ea, dacă şi cum ţi-a fost de folos până acum.
- atenţie: menţionează în comentariu numele de utilizator cu care te-ai autentificat în aplicaţie dacă acesta este diferit de numele de utilizator din Facebook.
 
Poţi primi câte o extra-şansă în extragerea premiului pentru fiecare dintre acţiunile următoare:
- Urmăreşti pagina La Berărie din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina Restaurant Eibenthal din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina CPC Nautic din aplicaţia Unde Mergem
- Share public la postarea concursului
Succes!

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Septembrie 2022.

Mecanismul concursului:
1. Fiecare comentariu (scris conform termenilor concursului) la postarea Câştigă premiul Lunii August în perioada 1-31 August 2022 va primi o şansă la extragerea premiului lunii August.
- atenţie: menţionează în comentariu numele de utilizator cu care te-ai autentificat în aplicaţie dacă acesta este diferit de numele de utilizator din Facebook.
2. Participanţii la concurs care Urmăresc una din paginile din aplicaţia Unde Mergem
La Berărie Restaurant Eibenthal CPC Nautic

vor primi câte o înscriere suplimentară la extragere pentru fiecare dintre aceste pagini urmărite; dacă le urmăresc pe toate 3, vor primi 3 şanse suplimentare.
- funcţionalitatea Urmăreşte pagini este disponibilă în aplicaţie, nu este disponibilă pe website.
3. Participanţii care distribuie public postarea concursului vor primi o extra-şansă la extragere.
4. Un participant la concurs poate acumula maximum 5 şanse la extragere, conform regulilor de mai sus.
5. Dintre toate comentariile validate şi înscrierile suplimentare realizate conform regulamentului până la data de 31 August ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător şi 3 rezerve. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook. Prin participarea la concurs ești de acord că datele personale (nume, adresa & număr de telefon) îți vor fi procesate pentru livrarea premiului, în cazul in care vei câștiga.  

Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!
Câştigă premiul lunii Septembrie!
Câştigă premiul lunii Iulie!