Câştigă premiul lunii August!

Câştigă premiul lunii August!


Concursul s-a încheiat. Câştigătorul este...

01/09/2023: După extragerea de astăzi, am validat câştigătorul concursului #August.
Felicitări, Beatrix Kinga Kiss !

Vă mulţumim tuturor pentru participare şi staţi cu ochii în aplicaţia Unde Mergem®: seria de concursuri dedicate utilizatorilor primului ghid de călătorie în România continuă!  
 
Unde Mergem®
Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă. 

Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă... cu ghidul tău de încredere în România!

Află recomandări de încredere şi Trăieşte momente memorabile în ţara ta. Împărtăşeşte experienţele tale, scrie recenzii de ajutor pentru ceilalţi utilizatori, spune oamenilor din jurul tău despre prima aplicaţie românească bazată pe conţinut documentat. Câştigă premii şi recompense de poveste oferite de partenerii primului ghid de călătorie și timp liber din România!  

Atunci când scrii o recenzie în aplicația Unde Mergem, pe lângă experiența trăită de tine împărtășește cât de apropiată de adevăr este recomandarea noastră iar așa îi vei ajuta și pe ceilalți utilizatori dar și pe noi! 🤗
Este foarte important să știm dacă recomandarea noastră mai este actuală, dacă s-au schimbat lucruri, în bine sau în rău de la ultima documentare făcută de noi în locul sau atracția recomandată. Un mesaj scurt de genul „recomandarea este actuală” sau „e nevoie de o documentare nouă” (ar fi super dacă ne spui și măcar un motiv pentru care ar fi nevoie de o re-documentare) în textul recenziei tale poate fi de mare ajutor tuturor celor care vor să (re)descopere România frumoasă și oamenii ei puși pe treabă!
🎁 Oferim și recompensă: în August, o recenzie #pebune* unui loc sau unei atracţii recomandate în primul ghid de încredere în România îţi poate aduce primul sejur la mare pe care îl oferim Comunității #UndeMergem. Și nu oriunde ci la Mamaia, într-un hotel de 4 stele! 🤩

CE POŢI CÂŞTIGA:
3 nopţi de cazare* (cameră dublă) cu mic-dejun, acces la piscină la Hotel Nyota + acces la plajă privată, cu șezlonguri pentru două persoane (dacă reușești să ajungi în sezon). 😍
- data sejurului va fi stabilită în funcţie de disponibilitatea de cazare la Hotel Nyota în luna Septembrie 2023.

Ce trebuie să faci?

1. Instalează în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Creează un cont şi autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Scrie o recenzie unui Loc sau unei Atracţii recomandate de noi, pe unde ai fost de curând*. Vor intra în extragere doar recenziile care fac referire la textul recomandării; poți folosi, după caz, sintagma  „recomandarea Unde Mergem este actuală” sau „e nevoie de o re-documentare” .

- pentru a găsi imediat în aplicaţie Locul/Atracţia căreia vrei să îi scrii recenzia, intră în meniul Descoperă şi introdu în căsuţa de căutare de sus numele ei (este necesar să foloseşti diacritice, dacă este cazul). 

Funcţia Caută în aplicaţia Unde Mergem.

Poţi primi câte o extra-şansă în extragerea premiului pentru fiecare dintre acţiunile următoare:
- Urmăreşti pagina Hotel Nyota din aplicaţia Unde Mergem
- Share public la postarea concursului
Succes!

*ATENŢIE: Conform termenilor şi condiţiilor de utilizare a aplicaţiei Unde Mergem, poţi scrie o recenzie pe pagina unei Atracţii/Loc recomandat de aplicaţie doar dacă ai fost acolo (de preferat, în cursul acestui an), astfel încât experienţa descrisă de tine să fie reală şi de ajutor pentru ceilalţi utilizatori. Recenziile care nu respectă această condiţie/care induc în eroare pe ceilalţi utilizatori vor fi eliminate din aplicaţie şi în cazul în care au fost desemnate câştigătoare vor fi invalidate. Ne rezervăm dreptul de a solicita să ne furnizezi o dovadă rezonabilă a faptului că ai fost în Locul sau Atracţia pe care o recenzezi (orice poţi: fotografie cu tine acolo, bon fiscal/ factură/ chitanţă, confirmare a proprietarului etc.)
De asemenea, ne rezervăm dreptul de a elimina fără nicio notificare prealabilă recenziile superficiale, scrise în mod evident doar pentru a participa la un concurs, care nu prezintă experienţa trăită de utilizator în locul recenzat, fără nicio utilitate pentru cei care o citesc... de exemplu, recenzii de genul „a fost foarte frumos acolo" sau „merită să mergi acolo", fără niciun detaliu, explicaţie sau fără nicio referire la conţinutul recomandării noastre.
Te rugăm să ţii cont că o recenzie scrisă unui loc #undemergem nu este doar o recenzie despre acel loc ci şi asupra felului în care am documentat şi am recomandat acel loc:
spune utilizatorilor informaţii relevante despre acel Loc sau Atracţie, povesteşte experienţa ta acolo+ foarte important pentru noi şi ceilalţi utilizatori, spune în recenzie şi dacă prezentarea noastră reflectă realitatea, este obiectivă, dacă s-a schimbat ceva pe acolo de când am făcut noi documentarea etc. 🙏 

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Septembrie 2023.

Mecanismul concursului:
1.  Recenziile scrise paginilor din aplicaţia Unde Mergem în perioada 3-31 August 2023, conform termenilor şi condiţiilor de mai sus, vor intra în extragerea premiului lunii August. În cazul în care un utilizator face mai multe recenzii în această perioadă, va intra în extragere doar prima lui recenzie scrisă conform termenilor și condițiilor.
2. Participanţii la concurs care Urmăresc pagina din aplicaţia Unde Mergem
Hotel Nyota

vor primi o înscriere suplimentară la extragere.
3. Participanţii care distribuie public postarea concursului vor primi o extra-şansă la extragere (dacă numele de utilizator de pe Facebook este diferit de cel din aplicație, când distribui postarea menționează numele de utilizator din aplicație).
4. Un participant la concurs poate acumula maximum 3 şanse la extragere, conform regulilor de mai sus.
5. Dintre toţi utilizatorii care au scris recenzii şi dintre înscrierile suplimentare realizate până la data de 31 August ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător şi 3 rezerve. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct la adresa de email cu care s-a autentificat în aplicaţia Unde Mergem®, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook. Prin prin participarea la concurs ești de acord ca datele personale (nume, adresa & număr de telefon) îți vor fi procesate pentru livrarea premiului, în cazul in care vei câștiga.  

Prin participarea la concurs confirmi că ai peste 18 ani şi că eşti de acord cu regulamentul acestuia.
Participările care nu respectă toate condiţiile participării nu vor intra în extragere iar cele care au fost extrase dar vom constata ulterior că au încălcat regulamentul vor fi invalidate.
Ne rezervăm dreptul de a invalida orice înscriere la concurs despre care aflăm că au fost înșelătoare (de exemplu dar fără a se rezuma la acestea: folosirea de conturi false în social-media, introducerea de informații false etc.).


Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

La Mulți Ani 2024
Adoptă o atracție #undemergem!
Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!