BOP Karting

Braşov (BV) / Activităţi outdoor


Program

Închis
Vezi programul

Address

Str. Ion Dobran nr. 2, Ghimbav, Romania, 507075

Telefon

Despre

Un circuit de karturi este un loc unde copiii mici şi mari se vor distra de minune iar BOP Karting, circuitul de lângă Ghimbav, trebuie pus pe lista de experienţe care pot fi bifate în zonă în sezonul cald (aprilie-octombrie). 
Nu e o distracţie chiar ieftină, o sesiune de 10 minute costă 
  • 40 lei, copii 5-9 ani, kart 4CP
  • 50 lei pentru copii >9 ani, adolescenţi (şi chiar adulţi) pe kart cu motor de 7 CP
  • 60 lei, adulţi, kart 11CP
dar toţi cei pe care i-am întrebat despre asta ne-au spus că face toţi banii. Am încercat şi noi şi categoric, e o experienţă care trebuie încercată! 😀 E genială senzaţia pe care o ai după ce te dai cu kartul şi te urci la volanul maşinii... yuppii. Ai grijă! 😀

Pe pistă. 😍

Indiferent de tipul de kart pe care te dai, vei primi o tură bonus la fiecare 5 ture plătite (chiar şi în vizite diferite, cei de aici vor ţine evidenţa turelor). Şi pentru că distracţia cea mai mare e când te te întreci cu prietenii, pentru grupuri de minim 6 persoane se oferă discount de 15%!
Sunt disponibile şi pachete personalizate cu mâncare şi multa distracţie pentru grupuri organizate si aniversări.

O altfel de aniversare!

Preţurile includ un instructaj de bază şi echipamentul de protecţie compus din cagulă şi cască; dacă eşti nesigur (tu sau copilul tău) vei fi însoţit pe pistă şi vei primi sfaturi de la un om din echipă. Îţi recomandăm să ai şi o bluză/tricou subţire cu mânecă lungă, chiar dacă este cald afară - la viteză o să îţi prindă bine!
Circuitul are o lungime de 1,1 km şi îţi va pune bine la încercare reflexele şi capacitatea de coordonare pentru că vei găsi pe el cam toate elementele de dificultate. Sfatul nostru ar fi să nu te hazardezi foarte tare, mai ales dacă eşti începător. Şi apropo de asta, ca să conduci un kart pe circuit nu ai nevoie de permis de conducere, vârsta minimă este 5 ani iar înălţimea minimă 1,20m.

Copiii vor fi super-încântaţi!

Copiii de la 6ani şi /sau înălţime 115-120cm pot încerca prima lor experienţă de condus pe unul dintre cele 4 karturi dedicate, adulţii au la dispoziţie 16 karturi de puteri diferite (7-11 CP). Toate karturile au pedalier reglabil si scaune reglabile astfel incat să se potrivească de la mic la mare.

Pentru cei care au mai fost la circuitul de la Ghimbav, trebuie să spunem că începând cu Mai 2021 el este administrat de o echipă nouă, oameni pasionaţi şi puşi pe treabă, cu planuri mari de viitor: au înnoit deja mare parte din karturi, 16 din cele 20 sunt de ultimă generaţie (Sodi, made in France), vor mai veni şi altele; au înlocuit echipamentele de protecţie; sunt mult mai atenţi la reglaje... e altceva! A, şi au schimbat şi cafeaua! 😀

View de pe terasă.

Dacă vrei doar să te uiţi la copiii sau prietenii tăi care se dau, poţi sta la două terase unde te poţi răcori cu o îngheţată, cafea, băuturi nealcoolice sau bere; în cea de la etaj te vei bucura de un super-view asupra munţilor din proximitatea Braşovului. În curând va fi instalat şi un food-truck ... şi încă o atracţie (nu stricăm surpriza, spunem doar că are legătură cu pasiunea proprietarilor pentru motoare şi viteză) 😉. Dacă Urmăreşti pagina asta o să fii ţinut la curent cu evenimentele, noutăţile şi ofertele de fidelizare care vor urma, cu siguranţă!
Pont: e bine să suni înainte de ajunge acolo (mai ales dacă vezi că vremea e pusă pe plouat) şi să vezi dacă te poţi da.

Ultima actualizare:

  • 04-07-2021

Pe scurt:

  • O experienţă foarte tare, indiferent de vârstă.

Tip:

  • Activităţi sportive & recreative

Facilităţi:

  • Parcare pentru clienţi | Bar |Terasă exterioară | Toaletă pentru clienţi | Wi-Fi

Photo Gallery

Alte sugestii

Valea morilor de apă Sicheviţa

Sicheviţa (CS) / Activităţi outdoor

XTreme Park Adventures

Berzasca (CS) / Activităţi outdoor

Sanctuarul de Urși Libearty

Zărneşti (BV) / Activităţi outdoor

Pârtia Zănoaga-Bran

Bran (BV) / Activităţi outdoor

SkiGyimes - Pârtia Schi Ghimeş

Lunca de Sus (HR) / Activităţi outdoor