Judeţul BRAŞOV

Address

Județul Brașov, România

Aproape în fiecare weekend auzim la ştiri că pe DN1 se circulă greu din cauza miilor şi zecilor de mii de maşini care merg spre Braşov - succesul zonei Braşov este incontestabil - Braşov este judeţul cu cel mai mare număr de structuri de cazare din România şi implicit, cu cel mai mare număr de sosiri şi înnoptări turistice - peste 2 milioane de turişti în 2019.

Românii (dar şi din ce în ce mai mulţi străini) iubesc zona Braşov. Şi au toate motivele: aici se poate schia în cele mai apreciate resorturi din România; aici se pot face sporturi extreme dar şi drumeţii pe miile de poteci ce străbat munţii; aici s-a născut turismul rural românesc; aici sunt cele mai frumoase sate săseşti, cu biserici fortificate şi cetăţi ţărăneşti; aici este Delta din Carpaţi; aici este Castelul Bran - cel mai vizitat obiectiv turistic din România!

Indiferent că vrei să faci un city-break sau să petreci un concediu de două săptămâni, ai ce face aici: oferta turistică a judeţului Braşov este bogată şi se dezvoltă permanent, graţie investiţiilor operatorilor din turism. Tot timpul apar structuri noi de cazare, se deschid restaurante, parcuri tematice şi de aventură - ai toate motivele să vii şi să revii în judeţul Braşov, nu degeaba este destinaţia turistică care are cea mai mare rată de re-vizitare din România!
Destinaţii din judeţul Braşov

De văzut şi făcut în judeţul Braşov

Ce merită să vezi Drumeţii şi plimbări La plimbare cu bicicleta La schi
Unde dormi în judeţul Braşov Unde mănânci în judeţul Braşov Unde te distrezi în judeţul Braşov Cumpărături în judeţul Braşov Activităţi şi Experienţe Servicii în judeţul Braşov

Alte sugestii

Judeţul CONSTANȚA
Judeţul CLUJ
Județul BIHOR
Judeţul CARAŞ-SEVERIN
TULCEA