PRAHOVA

Address

Județul Prahova, România

În curând,

vom începe să publicăm recomandări de Locuri şi Atracţii unde merită să mergi în judeţul Prahova.

Până atunci, 
- dacă eşti proprietarul unui Loc din judeţul Prahova în care satisfacţia clienţilor este pe primul plan, scrie-ne un mesaj la contact@undemergem.ro 
cu subiectul "Am un Loc UNDE să MERGEM" - în care ne spui numele Locului, adresa şi ne oferi datele de contact ale unei persoane de decizie. 
Vom introduce acel Loc în lista noastră de prospectare (dacă nu este deja) şi vom culege informaţii din piaţă referitoare la gradul de satisfacţie al clienţilor; dacă se va califica pentru o documentare la faţa locului, vom face o vizită în care vom verifica dacă se confirmă cele aflate, vom face fotografii, vom chestiona clienţii - astfel încât recomandarea din platforma UNDE MERGEM® să reflecte cât mai fidel ceea ce vor găsi viitorii clienţi în acel Loc! 
sau 
- scrie-ne pe contact@undemergem.ro un mesaj cu subiectul "PROPUNERE" în care ne recomanzi o Atracţie (obiectiv turistic natural sau construit de om) sau un Loc (cazare, alimentaţie publică, distracţie, shopping, activităţi, experienţe, servicii etc.). 
Atunci când faci o Propunere te rugăm să ne spui numele Locului sau Atracţiei, adresa şi o descriere a experienţei pe care ai avut-o acolo; motivul pentru care recomanzi acel Loc sau Atracţie; una sau mai multe fotografii (fără efecte, filtre etc.). Cei mai activi Contributori Unde Mergem vor fi recompensaţi (cadouri, consumaţii, vacanţe) de către partenerii platformei UNDE MERGEM®!

Alte sugestii

Judeţul CONSTANȚA
Judeţul CLUJ
Județul BIHOR
Judeţul CARAŞ-SEVERIN
TULCEA