Prejmer Circuit / Prejmer Raceway

Prejmer Circuit / Prejmer Raceway

Braşov (BV) / Activităţi outdoor


Program

Deschis
Vezi programul

Address

DN 11, km. 16.2 Prejmer Judeţul Braşov

Telefon

Despre

În zona metropolitană Braşov, în satul Lunca Câlnicului, se află Prejmer Raceway / Prejmer Circuit - una dintre cele 4 piste omologate pentru karting din România. De fapt, Prejmer Circuit este o zonă de agrement care se întinde pe mai mult de 17 hectare 😯 şi care mai cuprinde pe lângă pistă, o zonă de paddock, garaje, cafenea şi o parcare pentru clienţi. De câteva ori pe sezon aici se desfăşoară competiţii naţionale de karting la care asistă sute şi mii de spectatori.

Start în competiţie.

Elementul central îl constituie pista. Cu o lungime de 1250m, este cea mai tehnică la nivel naţional (lăţime între 8 şi 10 metri, 14 viraje) - ajută la asta şi asfaltul special, cu o aderenţă deosebită.

Vedere aeriană asupra circuitului.

Felul în care este construită, cu degajamente şi rigole de captare şi scurgere a apei, permite folosirea ei într-un sezon extins, din martie şi până în noiembrie! Şi se pare că cei de aici lucrează la un sistem care să permită prelungirea sezonului... o să revenim cu noutăţi dacă va fi cazul.😉

Vedere la nivelul pistei.

Te poţi distra bine aici în două feluri: 
  • poţi închiria un kart şi te poţi da pe pistă la tarife începând cu 50 lei/10 minute, 280 lei/30 min+1h sau poți organiza o competiție împreună cu prietenii tăi, începând de la 230 lei/pers. (antrenament liber 10 minute + sesiune calificări 8 minute + cursă 7 tururi). Este inclus echipament de protecţie (cască) - şi instructaj de bază, se plătește cagula 15 lei. Sunt disponibile 9 karturi Sodi Kart echipate cu motoare Honda de 15 CP. Dacă nu te-ai dat niciodată cu un kart, merită să o faci aici, vei beneficia de condiţii optime de siguranţă şi de toată disponibilitatea personalului de a avea o experienţă memorabilă! sugestie: chiar dacă este cald afară, ar fi bine să fii îmbrăcat cu o bluză cu mânecă lungă - te va proteja de eventuale pietricele de pe pistă şi de vânt; iar dacă ai părul lung ar fi bine să îl ai strâns.
  • poţi intra pe pistă cu kartul propriu (250 lei/zi), cu maşina (400 lei/zi) sau cu motocicleta proprie (300 lei/zi) - asta ni s-a părut ceva suprem, o ocazie extraordinară pentru împătimiţii de viteză ca să vadă de ce sunt în stare, atât ei cât şi maşina sau motocicleta din dotare!
Accesul se face pe bază de rezervare, la numărul de telefon prezentate în pagină. Click aici pentru a vedea toate opțiunile și tarifele disponibile.
De asemenea, poţi să iei lecţii de pilotaj karting sau auto - şcoală de şofat defensiv, de la instructori autorizaţi. Iar firmele care vor să facă un team-building sau un eveniment intern pot achiziţiona nişte pachete speciale care includ antrenamente cronometrate şi întrecere pe pistă! Puteţi afla mai multe detalii la telefon. Sperăm să afişeze şi nişte oferte speciale aici 🙂...

Ultima actualizare:

  • 05/04/2024 (listat la 16/07/20)

Pe scurt:

  • Pentru iubitorii de adrenalină!

Tip:

  • Activităţi sportive & recreative

Facilităţi:

  • Gustări | Parcare pentru clienţi | Terasă exterioară | Toaletă pentru clienţi

Photo Gallery

Alte sugestii

Insect Park

Băile Seiche (HR) / Activităţi outdoor

Interski Poiana Brașov

Poiana Braşov (BV) / Activităţi indoor / Activităţi outdoor

Season Hill

Poiana Braşov (BV) / Activităţi outdoor

KisSomlyó SKI / Șumuleu Mic Schi

Miercurea Ciuc (HR) / Activităţi outdoor

Plaja Cazino Mamaia

Mamaia (CT) / Activităţi outdoor