Câştigă premiul lunii Aprilie!


Petrece un Mai de poveste la Braşov!

Luna Mai este o perioadă foarte bună să vii la Braşov: natura înverzeşte, parcurile sunt pline de flori... s-ar putea să mai prinzi înflorite chiar şi magnoliile. Poţi face drumeţii, te poţi plimba pe străduţele din Centrul Vechi, poţi mânca ceva bun... o să ai ce face într-unul din cele mai frumoase oraşe din Transilvania! 😍

Şi pentru că eşti utilizator al aplicaţiei Unde Mergem®, aşa cum te-am obişnuit deja, punem la bătaie un city-break de Mai bine în Braşov*!

CE POŢI CÂŞTIGA:
2 nopţi de cazare (cameră dublă) la un apart-hotel bun din centrul oraşului + 2 vouchere x 75 lei la un delivery unde poţi comanda o mâncare delicioasă (va ajunge sigur caldă pentru că e foarte aproape de hotel 😉)!
*Cele două nopţi de cazare pot fi rezervate în cursul lunii Mai, cu excepţia zilelor de Paşte.

Premii oferite de Unde Mergem® şi
Residence Ambient Meatică

Ce trebuie să faci?

1. Scrie o recenzie unui Loc sau unei Atracţii recomandate în aplicaţie pe unde ai fost de curând*.
- pentru a verifica dacă Locul/Atracţia căreia vrei să îi scrii recenzia este recomandată în Unde Mergem, intră în meniul Descoperă din aplicaţie şi introdu în căsuţa de căutare de sus numele ei (este necesar să foloseşti diacritice, dacă este cazul).

Funcţia Caută în aplicaţia Unde Mergem.

2. Poţi primi câte o extra-şansă în extragerea premiului pentru fiecare dintre acţiunile următoare:
- Urmăreşti pagina Residence Ambient din aplicaţia Unde Mergem - găşeşti link mai sus
- Urmăreşti pagina Meatică din aplicaţia Unde Mergem - găşeşti link mai sus
- Share public a postării concursului de pe paginile Unde Mergem din Instagram şi Facebook.
Succes!

*ATENŢIE: Conform termenilor şi condiţiilor de utilizare a aplicaţiei Unde Mergem, poţi scrie o recenzie pe pagina unei Atracţii/Loc recomandat de aplicaţie doar dacă ai fost acolo, astfel încât experienţa descrisă de tine să fie reală şi de ajutor pentru ceilalţi utilizatori. Recenziile care nu respectă această condiţie/care induc în eroare pe ceilalţi utilizatori vor fi eliminate din aplicaţie. Ne rezervăm dreptul de a solicita o dovadă a faptului că ai fost în Locul sau Atracţia pe care o recenzezi (orice poţi: fotografie cu tine acolo, bon fiscal/ factură/ chitanţă, confirmare a proprietarului etc.). 

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Mai 2021.

Mecanismul concursului:
1. Fiecare recenzie scrisă pe paginile din aplicaţia Unde Mergem în perioada 1-30 Aprilie va intra în extragerea premiului lunii Aprilie.
2. Participanţii la concurs care Urmăresc una din paginile din aplicaţia Unde Mergem
  • Residence Ambient
  • Meatică
vor primi câte o înscriere suplimentară la extragere pentru fiecare dintre aceste pagini urmărite; dacă le urmăresc pe amândouă, vor primi 2 şanse suplimentare.
3. Participanţii care distribuie public postarea concursului vor primi o extra-şansă la extragerea concursului.
4. Dintre toate recenziile validate şi înscrierile suplimentare realizate până la data de 30 Aprilie ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător şi 3 rezerve. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook.

Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Iar câştigătorul este...

Pentru Premiul lunii Aprilie au intrat în extragere 31 de recenzii şi 28 înscrieri suplimentare conform termenilor concursului iar Random.org List Randomizer a extras un câştigător Mihai Meca şi trei rezerve Diana Onetiu + Gabriela Matei + Vlaicu Cristina.
Felicitări Mihai Meca! Ai câştigat 2 nopţi de cazare (cameră dublă) la Residence Ambient  + 2 vouchere x 75 lei la Meaticăl
*Cele două nopţi de cazare pot fi rezervate în cursul lunii Mai, cu excepţia zilelor de Paşte.

Ţi-am trimis un e-mail pe adresa cu care te-ai înregistrat în aplicaţie: ca să revendici premiul te rugăm să răspunzi la acest e-mail până cel târziu 4 Mai, ora 14:00. În caz contrar, vom acorda premiul uneia dintre rezerve în ordinea extrasă.

Alte sugestii

Câştigă premiul lunii Septembrie!
Câştigă premiul lunii Iulie!
Franciza UNDE MERGEM
Câştigă premiul lunii iunie!
Câştigă premiul lunii Mai!