Schilthorn

Braşov (BV) / Cafenele


Program

Închis
Vezi programul

Address

Zaharia Stancu nr 6E, Aleea Aviatorilor, Brasov, Romania, 500167

Telefon

Despre

Într-o zi caldă de iulie mergeam pe Aleea Aviatorilor din Coresi Avantgarden - cel mai nou şi şi cochet cartier al Braşovului - şi la un moment dat ne-a atras atenţia un nume care ne-a dus instant cu gândul la Elveţia 🙂 Şi pentru că încă nu ne băuserăm cafeaua, am intrat plini de curiozitate în acest mic dar primitor spaţiu, amplasat la un parter de bloc.
Am găsit o frumoasă afacere de familie în care cei doi soţi, Dana şi George, au creat un coffee-shop primitor, în care clienţii se simt foarte bine; bună ideea cu pernuţele puse pe treptele de la intrare, pe care te poţi lăsa mângâiat de soare cât timp îţi bei cafeaua!

Te va "prinde" uşor atmosfera de aici şi atenţia pe care ţi-o acordă cei doi proprietari: eşti primit cu zâmbetul pe buze şi, dacă nu eşti decis ce vrei să bei sau să mănânci, încearcă să ghicească ce ţi-ar plăcea să deguşti; apoi, indiferent că e vorba de un simplu (dar delicios) espresso sau o cafea aromată preparată prin metoda syphon, vor acorda o mare atenţie preparării comenzii tale. Se citeşte pe feţele lor că îşi fac treaba cu plăcere!

Vei bea aici cafea de origine proaspăt prăjită de campionul mondial la prăjit cafea din 2016. Dar vei găsi şi infuzii de ceai, băuturi răcoritoare (fresh-uri şi citronade) preparate pe loc, care vor însoţi perfect oricare din cele câteva sortimente de prăjituri, tarte, plăcinte şi sandwich-uri furnizate de producători locali. Şi te poţi răcori şi cu ceva bere artizanală!
Mai trebuie să ştii că dacă vii cu propria cană reutilizabilă vei fi recompensat cu o reducere de 10% la preparatele de cafea luate "to-go"! 😍

Ultima actualizare:

  • 10-07-2020

Pe scurt:

  • Un coffee-shop drăguţ, cu oameni atenţi la detalii.

Categorie:

  • Cafenele

Facilităţi:

  • Gustări | Parcare pentru clienţi | Plata cu card de credit | Terasă exterioară | Wi-Fi | Toaletă pentru clienţi

Photo Gallery

Alte sugestii

Piana Vyshnia Brașov

Baruri, Puburi / Braşov (BV)

Cafeteca Magnolia

Braşov (BV) / Cafenele

Tucano Coffee Peru

Braşov (BV) / Cafenele

Book Coffee Shop

Braşov (BV) / Cafenele

Cafeteca Patria

Braşov (BV) / Cafenele