Câştigă premiul lunii Septembrie!


Câştigătorul este...

Dintre recenziile şi înscrieri suplimentare conform termenilor concursului am extras cu RANDOM.ORG  -  List Randomizer un câştigător 
Nicusor Mocanu (cu recenzia lui pentru Poliştoaca)
şi 3 rezerve 
- Leonte Ramona-Nicoleta
- Andreea Ardelean 
- Vlaicu Sorin

Felicitări, Nicusor Mocanu ai câştigat un city-break de poveste în #harghita: 2 nopţi de cazare (cameră dublă cu mic-dejun) la Pensiunea San Gennaro + voucher de 150 lei pentru bunătăţi la San Gennaro + voucher de 180 lei pentru super-distracţie (10 ture bob de vară) la SkiGyimes + un tur complet pentru 2 persoane la Muzeul Secuiesc Miercurea Ciuc
Ţi-am trimis un e-mail pe adresa cu care te-ai înregistrat în aplicaţie: ca să revendici premiul te rugăm să răspunzi la acest e-mail până cel târziu 4 Octombrie ora 12:00. În caz contrar, vom acorda premiul uneia dintre rezerve în ordinea extrasă.
Update 01.10.2021: Câştigătorul a fost validat. Felicitări încă o dată, Nicusor Mocanu!

Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă... un city-break în Harghita!

Află recomandări de încredere în destinaţii româneşti şi Trăieşte momente memorabile în ţara ta. Împărtăşeşte experienţele tale, scrie recenzii, spune oamenilor din jurul tău despre prima aplicaţie românească bazată pe conţinut documentat. Câştigă premii şi recompense de poveste oferite de partenerii primului ghid de timp liber din România!  

În Septembrie punem la bătaie un city-break într-una din cele mai surprinzătoare destinaţii din România - caută în aplicaţie Miercurea Ciuc şi Harghita şi vezi ce recomandări de încredere avem pentru tine acolo!😍

CE POŢI CÂŞTIGA:
2 nopţi de cazare (cameră dublă cu mic-dejun) la Pensiunea San Gennaro
+ voucher de 150 lei consumaţie la Restaurant-Pizzerie San Gennaro + voucher de 180 lei pentru distracţie (10 ture bob de vară) la Alpine Coaster Skigyimes+ un tur complet la Muzeul Secuiesc la Ciucului pentru 2 persoane!

Ce trebuie să faci?

1. Instalează în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Scrie o recenzie unui Loc sau unei Atracţii recomandate de noi, pe unde ai fost de curând*.
- pentru a găsi imediat în aplicaţie Locul/Atracţia căreia vrei să îi scrii recenzia, intră în meniul Descoperă şi introdu în căsuţa de căutare de sus numele ei (este necesar să foloseşti diacritice, dacă este cazul).

Funcţia Caută în aplicaţia Unde Mergem.

Poţi primi câte o extra-şansă în extragerea premiului pentru fiecare dintre acţiunile următoare:
- Urmăreşti pagina Pensiunea San Gennaro din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina San Gennaro din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina Alpine Coaster Skigyimes din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina Muzeul Secuiesc al Ciucului din aplicaţia Unde Mergem 
- Share public la postarea concursului
Succes!

*ATENŢIE: Conform termenilor şi condiţiilor de utilizare a aplicaţiei Unde Mergem, poţi scrie o recenzie pe pagina unei Atracţii/Loc recomandat de aplicaţie doar dacă ai fost acolo, astfel încât experienţa descrisă de tine să fie reală şi de ajutor pentru ceilalţi utilizatori. Recenziile care nu respectă această condiţie/care induc în eroare pe ceilalţi utilizatori vor fi eliminate din aplicaţie. Ne rezervăm dreptul de a solicita o dovadă a faptului că ai fost în Locul sau Atracţia pe care o recenzezi (orice poţi: fotografie cu tine acolo, bon fiscal/ factură/ chitanţă, confirmare a proprietarului etc.). Evaluările (doar stele) fără text nu vor intra în extragerea concursului.
Te rugăm ca atunci când scrii o recenzie să spui utilizatorilor informaţii relevante despre acel Loc sau Atracţie; povesteşte experienţa ta acolo; ne-ar ajuta să spui în recenzie şi dacă prezentarea noastră reflectă realitatea, este obiectivă etc. 🙏 

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Octombrie 2021.

Mecanismul concursului:
1.  Utilizatorii care scriu minimum o recenzie unei pagini din aplicaţia Unde Mergem în perioada 2-30 Septembrie vor intra în extragerea premiului lunii Septembrie. În cazul în care un utilizator scrie mai multe recenzii, va intra în extragere doar prima lui recenzie scrisă în această perioadă.
2. Participanţii la concurs care Urmăresc una din paginile din aplicaţia Unde Mergem
Pensiunea San Gennaro San Gennaro Alpine Coaster Skigyimes Muzeul Secuiesc al Ciucului

vor primi câte o înscriere suplimentară la extragere pentru fiecare dintre aceste pagini urmărite; dacă le urmăresc pe toate 4, vor primi 4 şanse suplimentare.
3. Participanţii care distribuie public postarea concursului vor primi o extra-şansă la extragere.
4. Dintre toţi utilizatorii care au scris recenzii şi dintre înscrierile suplimentare realizate până la data de 31 Septembrie ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător şi 3 rezerve. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook.

Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!
Câştigă premiul lunii Iulie!
Franciza UNDE MERGEM