Aproape în fiecare weekend auzim la ştiri că pe DN1 se circulă greu din cauza miilor şi zecilor de mii de maşini care merg spre Braşov - succesul zonei Braşov este incontestabil - Braşov este judeţul cu cel mai mare număr de structuri de cazare din România şi implicit, cu cel mai mare număr de sosiri şi înnoptări turistice - peste 2 milioane de turişti în 2019.

Românii (dar şi din ce în ce mai mulţi străini) iubesc zona Braşov. Şi au toate motivele: aici se poate schia în cele mai apreciate resorturi din România; aici se pot face sporturi extreme dar şi drumeţii pe miile de poteci ce străbat munţii; aici s-a născut turismul rural românesc; aici sunt cele mai frumoase sate săseşti, cu biserici fortificate şi cetăţi ţărăneşti; aici este Delta din Carpaţi; aici este Castelul Bran - cel mai vizitat obiectiv turistic din România!

Indiferent că vrei să faci un city-break sau să petreci un concediu de două săptămâni, ai ce face aici: oferta turistică a judeţului Braşov este bogată şi se dezvoltă permanent, graţie investiţiilor operatorilor din turism. Tot timpul apar structuri noi de cazare, se deschid restaurante, parcuri tematice şi de aventură - ai toate motivele să vii şi să revii în judeţul Braşov, nu degeaba este destinaţia turistică care are cea mai mare rată de re-vizitare din România!

De văzut în judeţul Braşov De neratat în Braşov Localităţi din judeţul Braşov

Alte sugestii

COVASNA
SIBIU