Intră în echipa Unde Mergem!


Angajăm Brand Manageri Unde Mergem în toată ţara!

Ai absolvit şi/sau ai experienţă în Comunicare, PR, Marketing, Jurnalism, Turism? Eşti o persoană pasionată de călătorii, scris, fotografie şi îţi place să împărtăşeşti altora experienţele tale? Crezi că ai talent la scris? Ştii cum se realizează o documentare? Eşti o persoană entuziastă, căreia îi place să fie în centrul acţiunii? 
Haide în echipa Unde Mergem!
Îţi oferim posibilitatea unei cariere frumoase în publishing şi marketing turistic. Vei participa la evenimente proprii şi ale partenerilor noştri, vei reprezenta platforma Unde Mergem (site şi aplicaţii pentru mobil) în zona ta de activitate. Vei contribui la buna promovare oraşului/judeţului în care locuieşti. Vei câştiga bani şi faimă într-o echipă care îşi propune să ofere răspunsuri de încredere la una dintre cele mai des întâlnite întrebări în limba română: "Unde Mergem?".
Oferim 
  • training, acomodare cu procedurile şi conceptul Unde Mergem®
  • plan de dezvoltare şi de carieră
  • pachet salarial (+ beneficii) cuprins între 1000 şi 4000 lei net corelat cu timpul alocat (part-time/full-time), experienţa şi nivelul de performanţă atins.
Procedura de aplicare este următoarea: trimite la contact@undemergem.ro un CV şi un scurt articol redactat de tine despre cel mai important/interesant (după părerea ta) obiectiv turistic din oraşul/judeţul pentru care aplici.
Vom aprecia şi o scrisoare de intenţie în care ne spui de ce crezi că eşti persoana potrivită să (re)prezinte zona pentru care aplici!
Vor fi analizate doar candidaturile realizate conform procedurii de mai sus. Succes!

Alte sugestii

Câştigă premiul lunii Decembrie!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!
Câştigă premiul lunii Septembrie!
Câştigă premiul lunii Iulie!
Franciza UNDE MERGEM