Restaurant Trickshot AFI Brașov

Restaurant Trickshot AFI Brașov

Braşov (BV) / Restaurante


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Bulevardul 15 Noiembrie 78, Brașov 500097, România

Telefon

Despre

Eat. Play. Enjoy. Inspirată adaptare și binevenit sfat, atât în original (Eat. Pray. Love.) cât și în adaptare ❤️  
Iar mai pe românește 😊 mâncare, băutură și distracție. Cam asta e esența conceptului Trickshot, lansat de un antreprenor român în 2015, cu scopul declarat de a oferi o alternativă la ceea ce se găsește de obicei în zonele food-court, adică nu doar mâncare bună ci și posibilitatea a petrece timp de calitate împreună cu prietenii, colegii sau familia.  Concept care, după ce a fost validat cu succes în câteva malluri din București, a fost adus în 2023 și în AFI Brașov. 
Și aici, la fel ca în celelalte locații din București, Trickshot este împărțit în două zone: mâncare și activități de distracție. Despre partea de activități vorbim într-o recomandare separată, publicată în secțiunea Activități și Experiențe, iar despre restaurant, în cele ce urmează. 😊
 
Deși la o primă vedere pare ceva sofisticat, un restaurant de „dinner”, e bine de știut că Trickshot servește toate cele trei mese ale zilei, având secțiuni din meniu dedicate mic-dejunului, prânzului și cinei. Care sunt servite în trei zone ale restaurantului: cea de la intrarea dinspre food-court-ul mallului, terasa cu ferestre-cortină (unde se află și barul) și terasa exterioară.

Zona de la intrare.

Micul-dejun, bazat în mare parte pe preparate cu ouă, este servit în cursul săptămânii până la ora 12 (restaurantul deschide la 9:00), iar în weekend până la ora 14. 👍
Începând cu ora 12 sunt disponibile o supă a zilei, câteva ciorbe și un meniu de prânz compus din supă/ ciorbă și fel principal, care poate fi luat și la pachet și care se epuizează destul de rapid grație densității mari de corporatiști din zonă. Dar pe lângă astea, ai de ales dintre multe aperitive (care pot fi și împărțite între cei de la masă), salate de toate felurile (de la raw-vegan până la Crispy Caesar, salată grecească, falafel sau quinoa), la care poți adăuga mini-porții (70g) extra de piept de pui, calamar, avocado. Meniul mai cuprinde câteva sortimente de paste și risotto; preparate la grătar; câteva tipuri de burgeri; vreo zece feluri de pizza (inclusiv focaccia). Și câteva specialități în secțiunea Chef’s Choice, între care se fac remarcate cele din pește și fructe de mare, foarte apetisant prezentate 😋. Meniul se încheie triumfal, cu câteva specialități de desert, de care ospătarul ne-a asigurat că sunt făcute „în casa” (deși străin, am apreciat că ospătarul nostru, era evident, încerca să vorbească o română cât mai bună; și știm că diacriticele noastre nu sunt chiar ușoare...). 👍

Terasa cu ferestre-cortină, climatizată.

Meniul este cât se poate de... internațional, reușind să ofere preparate din multe bucătării ale lumii.
Și, bucuria clienților fideli, este împrospătat cam la fiecare 1-2 luni. Dar fără schimbări majore, în funcție de sezon și de feedback-ul oferit de clienți fiind înlocuite 2-3 preparate.
Din ce am văzut în cele câteva vizite făcute aici, în cursul săptămânii atmosfera e destul de relaxată, servirea e rapidă și, în general, comunicarea cu personalul de servire e destul de bună, chiar dacă mulți dintre ei nu vorbesc nativ limba română. În weekenduri și orele de vârf personalul din bucătărie și din sală este suplimentat, astfel încât timpii de așteptare să fie cât mai mici. Este unul dintre restaurantele unde am primit cel mai rapid mâncarea, indiferent ce am comandat, acesta fiind un semn clar că sunt implementate proceduri și fluxuri de lucru eficiente. 
Din ce am aflat în documentarea făcută de noi, toată această rapiditate este în mare măsură datorată și existenței unei unități de producție interne centralizate care ajută toate restaurantele din grup să eficientizeze cât mai mult procesele de producție, procesare, pre-gătire, gătire și mai mult, să le aducă o constanță în calitate pe termen scurt, mediu și lung. 👍 De exemplu, cut-urile de porc (pentru Big Mama sau cotletul Magnum) sau cele pentru steak-uri (care sunt maturate minimum 21 zile) pleacă din unitatea centrală tranșate, porționate, vidate, nemaitrebuind decât să fie asezonate și gătite pe loc, în bucătăria restaurantului.

Cuțit inox pentru steak - un detaliu care face diferența.

În echipa Trickshot a fost cooptat și Claudiu Văcăruș - campion național și reprezentant al României la competiții internaționale de bartending; în calitate de Beverage Manager, el se ocupă la nivel de grup de tot ce înseamnă băuturi și concepte de bar, creând inclusiv acele mixuri signature de care clienții se pot bucura atât în restaurant cât și în zona de activități & divertisment din toată rețeaua Trickshot România. Iar grație prezenței în echipă și a unui executive-chef, tot timpul vei găsi preparate „signature” și în meniul de mâncare! 👌
În final, se simte că în spatele celor care îți aduc la masă mâncarea și sau băutura comandate se află o întreagă echipă, în permanentă descoperire și implementare de lucruri noi.

Ecuador - cea mai vândută băutură signature Trickshot.

Pentru că știam deja că sunt preparați după o rețetă proprie, din carne de vită maturată, am încercat doi dintre burgerii casei, Trickshot și Smashed, fiecare la 54 lei porția (cartofii prăjiți cu un sos de maioneză și usturoi costă extra, 12 lei/porția). Au fost gustoși, nimic de reproșat dar... poate că ne setasem niște așteptări prea mari când le-am citit descrierea din meniu. 😊

Burgerul Trickshot.
La fel și Rib Eye Steak, un antricot de vită fără os, maturat, care a fost prezentat frumos, pe o placă din piatră, însoțit de cartofi prăjiți, sos Chimichurri și nițică sare gourmet; nici el nu ne-a făcut să decidem că e „de încercat și altă dată”. Poate că am avut un pic de ghinion și am avut parte de un cut mai din margine, dintr-o zonă care a avut parte de mai puțină maturare, poate că am prins un bucătar într-o zi mai proastă. Să nu fim înțeleși greșit: totul a fost corect gătit și n-a rămas nimic pe farfurie 😊, ce vrem să spunem e că pentru 148 lei ne-ar fi plăcut să nu fie loc de comentarii... Am fost întrebați cum dorim să fie făcut și a venit așa cum am cerut (medium-rare) însă pentru o cină cu vin bun și o discuție relaxată ar fi de apreciat, de exemplu, ca farfuria să fie încălzită.

Rib Eye Steak, bun dar se poate și mai bine.

În schimb, Ceafa de porc Big Mama, o altă vedetă a meniului Trickshot, a fost ceva memorabil, pe care îl vom da ca exemplu tuturor celor care cred că e de ajuns să cumpere o halcă de ceafă de porc, s-o taie felii, s-o perpelească un pic pe grătar și apoi să ți-o servească în farfurie, fără vreo pregătire prealabilă!
Big Mama e o bucată generoasă de ceafă, decupată subțire inclusiv cu os (aici am înțeles rostul acelei unități de procesare proprii despre care vorbeam mai sus 😉), ținută exact cât trebuie pe grătar, după ce a fost mai întâi băițuită într-un mix de condimente între care își face bine simțită prezența usturoiul. Însoțită de un mic asortiment de salată și o porție din cartofii prăjiți ai casei, pentru 62 lei poate fi avută în vedere de fanii acestui fel de mâncare.

Pe cât de subțire pe atât de suculentă! 👌

La fel ca Shrimps Tagliatelle (59 lei, 350g), foarte corect făcute, cu textura potrivită, atât pastele cât și creveții, cu sos roșu, roșii și pătrunjel proaspăt; se simt ingredientele de calitate și atenția la pregătire.

Memorabile. 😋

Am mai încercat și ne-a plăcut mult Lahmacun (29 lei, 250g), o variantă de pizza turcească făcută cu carne tocată și legume, peste care s-a presărat pătrunjel, ceapă și... niște boabe de rodie 😉 care dau o notă finală aparte fiecărei îmbucături. O foarte bună alegere, mai ales ca aperitiv de împărțit între cei de la masă – motiv pentru care și este prezentată în secțiunea Bunătăți de împărțit din meniu.

Perfectă pentru a fi împărțită, ca aperitiv.

Ca și în zona de activități, unde beneficiază de reduceri de 50% la bowling și biliard în cursul săptămânii, și în restaurant, de luni până vineri elevii și studenții (cu vârsta maximă de 25 ani) se pot bucura de un preț special (29 lei) la Smashed Burger. Cel puțin, așa era la data documentării noastre. 😊
 
Pe lângă oamenii cărora le place să petreacă timp în mall-uri, Trickshot țintește cu destul de mult succes și segmentul corporate & aniversări, având un departament specializat pe organizarea de team-building-uri, petreceri corporate, aniversări, onomastici. Evenimentele sunt organizate în paralel cu activitatea curentă dar mai sunt și excepții, când sunt mulți participanți și este nevoie de tot spațiul disponibil. Așa că dacă-ți propui să mergi să mănânci la Trickshot (mai ales în lunile de iarnă, când sunt multe evenimente corporate) nu ar strica să dai un telefon înainte. 😉 Sau să folosești aplicația proprie, unde după ce vezi disponibilitatea în timp real ai și opțiunea de a rezerva o masă; o funcționalitate pe care te încurajăm să o folosești pe cât posibil; pe lângă asta, în aplicație te poți bucura de tot felul de surprize, oferte speciale, bonusuri, cash-back în puncte de fidelitate (10% la mâncare și băuturi, 20% la bowling și biliard - nu se aplică la oferte speciale), așa că nu uita să scanezi pre-nota în aplicație înainte de a o plăti! 😉
Indiferent că ai sau nu aplicație, dacă te petreci de ziua ta aici vei primi un disount de 20% la întreaga consumație făcută, atât la mâncare și băuturi cât și la partea de bowling/biliard. 👍

Eat. Play. Enjoy... cashback, discounts and more. 😉

Cu tot cu terasă, capacitatea restaurantului este de aprox. 270 de locuri pe scaune dar în cazul petrecerilor aniversare și corporate (unde de obicei masa este servită în sistem bufet) pot fi primite până la 500, chiar 600 de persoane în anumite condiții. Și apropo de terasă, la Trickshot o vei găsi pe una dintre cele mai frumoase din Brașov, cu un view senzațional către Tâmpa! 😍

Probabil, cel mai frumos view de la terasele Trickshot! 😍

Terasă unde, când vremea o permite, sunt organizate și brunch-uri, în fiecare ultimă duminică a fiecărei luni, de prin martie-aprilie până în noiembrie. În fiecare lună este aleasă o temă diferită (italian, american, spaniol etc.), cu elemente și meniu specifice. După ce află tema lunii, doritorii pot rezerva locuri plătind o taxă de 129 lei/pers., care include un meniu prestabilit ce cuprinde aperitiv, fel principal și desert. Servite la masă, fiecare fel cuprinde mai multe preparate, care mai de care mai interesant și mai apetisant. 😋 Totul se desfășoară pe principiul brunch-ului, care, fiind o combinație de mic-dejun cu prânz, trebuie să conțină câte puțin din fiecare dar multă mâncare, preparată inclusiv live și servită pe îndelete (durează cam două ore), însoțită de băuturi în ton cu tema lunii (nu sunt incluse, se plătesc extra). Toate combinate cu multă socializare și bună dispoziție asigurată de un DJ care mixează muzică aleasă preponderent în ton cu tema evenimentului.
Brunch-ul are loc între orele 13-17, interval în care poți veni oricând. Familiile cu copii sunt încurajate să vină să petreacă împreună, pentru cei sub 6 ani fiind pregătit un meniu special adaptat celor mici, care nu costă nimic, fiind inclus în prețul plătit de părinte ❤️ Iar copiii de 6-12 ani au inclus în prețul meniului un card cu 60 de puncte care pot fi folosite în zona de arcade-games (vezi detalii în recomandarea dedicată activităților Trickshot)... bucuria lor și a părinților, care pot avea parte de un meritat respiro! 😊 Și tot special pentru copii, începând cu sezonul 2025 la brunch-uri este invitat și un magician!

Mediteranean Brunch...

Pe lângă brunch-urile lunare, în restul duminicilor este organizat un Sunday Barbeque – cu un meniu special bazat pe fripturi, mici, cârnați tradiționali făcuți în casă – toate pregătite live chiar pe terasă (când vremea o permite). 😍 Așa că, dacă e duminică, frumos afară și ai chef de un grătar, poți merge pentru prânz la Afi Brașov, pe terasa Trickshot... și poate ne spui cum a fost, într-o recenzie a acestei recomandări în aplicația Unde Mergem!

... și Sunday Barbeque. 😋

Iar când ți se face dor să dansezi, reține că în fiecare seară de vineri, după ora 18, un DJ local cunoscut mixează live până la ora închiderii. 🤩

Ultima actualizare:

  • 17/06/2025 (prima documentare la 14/05/25)

Pe scurt:

  • Trickshot aduce și la Brașov conceptul Fun Dining: atmosferă vibrantă, mâncare bună, meniu spectaculos, design retro cu accente moderne, activități și jocuri, o terasă mare cu vedere panoramică asupra Tâmpei! 😍

Categorie:

  • Restaurante

Recomandat pentru:

  • Evenimente, Petreceri | Familii cu copii | Grupuri mari | Ingrediente locale | Întâlniri de afaceri | Întâlniri romantice | Ocazii speciale, Aniversări | Vedere panoramică

Tip de masă:

  • Cină
  • Mic-dejun
  • Prânz

Bucătărie:

  • Internațională
  • Vegetariană

Ce poţi mânca aici:

  • Aripioare | Brânzeturi | Burger | Carbonara | Cartofi prăjiţi | Cârnaţi | Ciorbe | Fish&Chips | Focaccia | Fructe de mare | Humus | Îngheţată | Mici | Murături | Omletă | Paste | Peşte de apă dulce | Peşte de apă sărată | Pizza | Porc | Prăjituri, torturi | Preparate cu mămăligă | Prosciutto | Pui | Risotto | Salate | Smoothie&Fresh | Supe | Şniţel | Tagliatelle | Tiramisu | Tortillas | Vită

Facilităţi:

  • Facilităţi persoane cu dizabilităţi | Mâncare la pachet/Take-out | Parcare pentru clienţi (mall) | Plata cu card de credit | Rezervare mese | Servire la masă | Terasă exterioară | Wi-Fi | Toaletă pentru clienţi (mall)

Alte sugestii

Fish 4 Life

Hărman (BV) / Restaurante

La Ceaun Weiss

Braşov (BV) / Restaurante

Restaurant Páva Kert

Odorheiu Secuiesc (HR) / Restaurante

Pizza 21

Odorheiu Secuiesc (HR) / Restaurante

Răsărit de Soare Mamaia

Mamaia (CT) / Restaurante