Braşov

Address

Brașov, România

Oraşul de sub Tâmpa

Braşov este singurul oraş din România care are în mijlocul său un munte - Tâmpa - rezervaţie şi arie naturală protejată, de pe vârful căruia poţi avea o privelişte extraordinară asupra întregului oraş.
Istoria locului, deosebit de bogată, poate fi cunoscută mergând la pas prin Centrul Istoric: de la cea mai veche clădire din oraş - Biserica Sfântul Bartolomeu - şi până la cel mai fotografiat obiectiv turistic din România - Biserica Neagră. Te poţi plimba prin una din cele mai înguste străzi din Europa sau poţi face un tur al troiţelor din vechiul cartier românesc Şchei. Poţi vizita unul dintre multele muzee şi poţi face un tur al numeroaselor restaurante şi bistrouri care reinventează bucătăria locală şi transilvăneană... poţi face multe în oraşul votat de români ca fiind numărul 1 în Topul "Oraşe de Nota 10 din România"! 🌄🌲😍 Află aici, în prima aplicaţie românească de timp liber bazată pe conţinut documentat!
De numele german al Braşovului, Kronstadt (Oraşul Coroanei), se leagă o legendă foarte frumoasă despre o coroană regală care a fost îngropată la rădăcina unui stejar, legendă care a inspirat şi emblema oraşului; o poți citi în recomandarea uneia dintre cele mai cunoscute Atracții a Brașovului, căută în aplicație 🔍Pietrele lui Solomon!

De făcut în Braşov

Tururi, drumeţii, gastronomie, obiceiuri şi datini locale, ospitalitate, topuri şi recomandări... află tot ce trebuie să experimentezi atunci când eşti prin Braşov!

Turul fortificaţiilor vechii cetăţi a Braşovului Drumeţii şi plimbări Pe bicicletă Ce se întâmplă în Braşov

Vezi aici ce merită să vezi în oraşul Braşov: creează o Listă "De vizitat în Braşov" şi salvează în ea atracţiile şi locurile care îţi plac - le vei avea la îndemână când ajungi aici! >> foloseşte butonul SALVEAZĂ din bara de sus!
Atracţii care trebuie văzute în Braşov Unde dormi în Braşov Unde mănânci bine în Braşov Unde poţi petrece bine în Braşov Shopping în Braşov Activităţi şi Experienţe în Braşov Servicii de calitate în Braşov

Alte sugestii

Constanța
Oradea
Satul Măgura - Moieciu
Codlea
Miercurea Ciuc